marți, octombrie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDNA a descins la ANPC: Inspectori vizaţi

DNA a descins la ANPC: Inspectori vizaţi

-

Procurorii DNA fac percheziții marți, 22 octombrie, într-un dosar de corupție care ar viza mai mulți inspectori ANPC.

CITEŞTE ŞI: DNA a descins peste un poliţist: Acuzat că a condus un salon de înfrumusețare

Procurorii anticorupție au efectuat marți percheziții în București și în județele Ilfov și Giurgiu, în cadrul unei anchete ce vizează infracțiuni comise în perioada 2023-2024. Aceste acțiuni fac parte dintr-un dosar care urmărește elucidarea unor acuzații legate de corupție în rândul funcționarilor publici.

Mai mulți angajați ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) din Ilfov sunt suspectați de luare de mită. Anchetatorii încearcă să stabilească amploarea activităților ilegale și implicarea persoanelor vizate în acest caz de corupție.

Percheziţii domiciliare DNA în trei mari orașe din țară

Conform unui comunicat emis marți de către DNA, după obținerea autorizărilor necesare de la instanța competentă, se desfășoară percheziții domiciliare în patru locații din București și județele Ilfov și Giurgiu, acestea fiind locuințele unor persoane fizice implicate în anchetă.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, în perioada 2023 – 2024″, se precizează în comunicat.

Inspectori ai ANPC, suspectați că ar fi primit mită

DNA a anunțat că, în data de 22 octombrie 2024, au fost efectuate percheziții domiciliare în patru locații din București și județele Ilfov și Giurgiu, după obținerea autorizațiilor legale de la instanța competentă. Perchezițiile vizează locuințele unor persoane fizice suspectate în cadrul unei anchete.

Pentru desfășurarea acestei operațiuni, procurorii au beneficiat de sprijinul specializat al Direcției Generale Anticorupție, precum și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei, asigurând astfel un cadru operativ pentru investigații.

Conform unor informații furnizate de surse judiciare citate de Agerpres descinderile au avut loc la inspectori din cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor (ANPC), care sunt suspectați că ar fi primit mită în schimbul favorizării unor activități comerciale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Proiect în Parlament pentru reorganizarea României: Maximum 8 judeţe

0
România s-ar putea schimba radical. Un proiect privind reorganizarea administrativă a României a ajuns în Parlament. CITEŞTE ŞI: Cine deschide listele partidelor pentru alegerile parlamentare în București USR anunţă marţi că a depus, sub semnătura parlamentarilor Alin Apostol, Narcis Mircescu...