marți, octombrie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăZeci de percheziții în județul Dâmbovița!

Zeci de percheziții în județul Dâmbovița!

-

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița pun în executare 73 de mandate de percheziție domiciliară, pe raza județului Dâmbovița, în orașul Găești și în comunele Mătăsaru, Crângurile, Ludești, Cobia, Corbii Mari și Potlogi.

Descinderile au loc în mai multe dosare penale instrumentate la nivelul Poliției Orașului Găești, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești. Sunt vizate arderi ilegale de deșeuri rezultate din dezmembrări de autovehicule, braconaj piscicol prin utilizarea în apă a unor surse de energie electrică, sustrageri de material lemnos din fondul forestier, deținerea ilegală a unor arme supuse autorizării, deținerea si comercializarea unor bunuri (țigarete) care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia și determinarea la apelarea în mod repetat la mila publicului, cerând ajutor material, prin folosirea unor minori. Descinderile de marți dimineața au loc în cadrul acțiunii „Jupiter”, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și a IGPR.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Noi probleme pentru Şoşoacă: Candidatura la Senat, contestată

0
După eliminarea din cursa prezidențială, Diana Șoșoacă are emoții și în ceea ce privește candidatura sa la Senat, fiind formulată o contestație împotriva sa. CITEŞTE ŞI: Șoșoacă cere șefei Parlamentului European să-i asigure pază permanentă În urmă cu câteva zile, Diana...