marți, octombrie 8, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăLasconi nu vrea alianţă cu PNL

Lasconi nu vrea alianţă cu PNL

-

USR nu va face alianță cu PNL decât dacă Nicolae Ciucă își asumă în scris că nu mai face alianță cu PSD. Preşedinta USR, Elena Lasconi, a declarat marţi, despre negocieri cu PNL pentru o guvernare de dreapta, că această discuţie nu va mai fi făcută pe vorbe şi va dori semnătură că niciodată PNL nu va mai face alianţă cu PSD.

CITEŞTELasconi depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Ciolacu

Lasconi a mai spus că cei de la PNL sunt mincinoşi, pentru că a auzit de câteva luni că ei toţi vor să vorbească cu USR, dar n-au făcut nimic.

„Această discuţie reală nu va mai fi făcută pe vorbe şi voi dori să văd negru pe alb, adică semnătură că niciodată PNL nu va mai face alianţă cu PSD. Niciodată, indiferent de ce apare, niciodată PNL nu va mai face guvernare cu PSD”, a spus Elena Lasconi.

Despre discuţii cu cei de la PNL, pentru o susţinere a lui Nicolae Ciucă în turul doi la prezidenţiale, Elena Lasconi a afirmat că nu a avut niciun fel de discuţii cu liberalii.

Vor să vorbească cu USR

„Domnule, eu n-aş vrea să spun acum, dar asta e realitatea, că ei sunt mincinoşi. Eu am auzit de câteva luni că ei toţi vor să vorbească cu USR, dar n-au făcut nimic. Mie nu mi-a sunat telefonul. Am numărul de telefon al domnului Ciucă. Când a avut nevoie, atunci, înainte de a mă invita domnul Ciolacu la guvern pentru a ne sfătui chipurile cu privire la data alegerilor, atunci m-a sunat. Şi i-am spus care este opinia mea şi s-a bucurat că doream alegeri la termen. Din momentul acela, pe mine nu m-a mai sunat niciodată. Deci telefonul meu îl are. Nu poate spune că nu îl are, pentru că am discutat asta”, a arătat Lasconi.

Întrebată dacă are încredere să guverneze împreună cu cei de la PNL, în condiţiile în care i-a făcut mincinoşti, preşedinta USR a spus: „PNL nu se învârte doar în jurul domnului Ciucă, să ne înţelegem”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce ar face Ciucă cu Rareş Bogdan

0
Într-o situație ipotetică, dacă ar fi să aleagă dintre Klaus Ioahnnis și Rareș Bogdan pe cine să arunce din barcă, la rechini, Nicolae Ciucă a răspuns fără ezitare că pe europrarlamemtar. CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan intervine în scandalul respingerii Dianei...