marți, octombrie 8, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăGrindeanu, atac la Ciucă: Înșiră cuvinte multe și îi iese o fasole...

Grindeanu, atac la Ciucă: Înșiră cuvinte multe și îi iese o fasole cu cârnați!

-

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, îl atacă extrem de dur pe liderul PNL, Nicolae Ciucă, după ce acesta a anunțat că drumul coaliției PSD-PNL se „oprește aici”, dar ulterior a anunțat că liberalii nu ies de la guvernare.

CITEŞTE ŞI: Meteorologii au anunțat dacă va ninge de Crăciun și Anul Nou!

Grindeanu susține că Nicolae Ciucă a purtat o „luptă acerbă cu limba română”, iar la final a anunțat că „nu pleacă din bucătărie, ci doar se dă cu un pas mai aproape de oala cu fasole… să o păzească!”.

Înșiră cuvinte multe și îi iese o fasole cu cârnați. Nici el nu cred că înțelege ce vrea să spună.

Flancat de un steag și de-o masă, citește disciplinat, de pe prompter, un discurs scris – probabil, de Rareș Bogdan – într-un moment de plictiseală.

Din toată ciorba de expresii, înțelegem că domnul Nicolae Ciucă nu pleacă din bucătărie, ci doar se dă cu un pas mai aproape de oala cu fasole… să o păzească!

În pofida loviturii de polonic pe care și-o dă peste ideile proclamate până de curând despre această Coaliție politică, dl Ciucă uită că are obligația să asigure stabilitatea României.

Crizele de personalitate, provocate de foamea de procente, nu trebuie să afecteze viața românilor!

Scopul Coaliției PSD-PNL a fost și rămâne acela de a guverna eficient!

Îi recomandăm să aibă răbdare deoarece, în două luni, românii îl vor pune acolo unde îi este locul!”, scrie Sorin Grindeanu.
Nicolae Ciucă: Coaliția de guvernare se oprește aici

Nicolae Ciucă a anunțat luni seară, într-o intervenție video, că rupe coaliția cu PSD, acuzând partenerul de coaliție că are „în ADN-ul său abuzul de putere”. El precizează că liberalii rămân, totuși, în guvern în această perioadă „doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor pe care le pot realiza (PSD – n.r.) pentru a câștiga alegerile”.

„Nu comentez decizia CCR, dar consecințele ultimei decizii pun un mare semn de intrebare privind democrația din România. Pentru prima dată în istoria României, o majoritate de 5 judecători, din care 4 numiți de PSD, a decis că cineva nu poate candida. Practic, a fost eliminat la masa verde un adversar. Nu mă preocupă dacă PSD se bucură de eliminarea unui competitor politici, ci că ar putea face lucruri de neimaginat, pentru că PSD are în ADN-ul său abuzul de putere și comportament de partid-stat. Astăzi elimină un candidat, mâine altul, poimâine închid instituții de presă, iar în final subordonează politic tot statul român. Coalția de guvernare cu PSD se oprește aici. Rămânem în executiv doar pentru a împiedica escaladarea completă a abuzurilor pe care le pot realiza pentru a câștiga alegerile”, a declarat Ciucă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ce ar face Ciucă cu Rareş Bogdan

0
Într-o situație ipotetică, dacă ar fi să aleagă dintre Klaus Ioahnnis și Rareș Bogdan pe cine să arunce din barcă, la rechini, Nicolae Ciucă a răspuns fără ezitare că pe europrarlamemtar. CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan intervine în scandalul respingerii Dianei...