vineri, octombrie 4, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn pensionar de 81 de ani a împins pe scările unui bloc...

Un pensionar de 81 de ani a împins pe scările unui bloc o femeie care avea un bebeluș

-

Un pensionar de 81 de ani a fost reținut de polițiști pentru că a împins pe scările unui bloc o femeie care avea un bebeluș. În cădere, copilul a fost rănit.

Incidentul s-a produs într-un bloc din orașul Galați. Polițiștii au stabilit că între femeie și bărbat a izbucnit un scandal. Bărbatul care este și președinte al asociației de proprietari s-a enervat și a împins-o pe scări pe femeie. Aceasta s-a dezechilibrat și a căzut cu tot cu cărucior pe scări. Bebelușul a fost rănit în urma incidentului.

„Pe fondul unor discuții în contradictoriu purtate în scara unui bloc din municipiul Galați, între o femeie în vârstă de 27 de ani, din aceeași localitate, care era împreună cu fiul său de opt luni, aflat într-un cărucior, și un bărbat de 81 de ani, președintele asociației de proprietari și locatar al blocului respectiv, acesta din urmă ar fi devenit agresiv și ar fi împins-o pe femeie, în timp ce aceasta încerca să coboare treptele din fața blocului, cu căruciorul. Ca urmare a loviturii, femeia s-ar fi dezechilibrat și ar fi căzut cu căruciorul, iar în cădere, bebelușul s-ar fi rănit”, au transmis polițiștii gălățeni.

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Galați au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, față de bărbatul în vârstă de 81 de ani, din Galați.

Pensionarul este bănuit de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Vineri, 4 octombrie, acesta va fi prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea luării unei măsuri preventive.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidaturile Dianei Şoşoacă şi a lui Mircea Geoană, contestate la CCR

0
Candidaturile depuse de Diana Șoșoacă (SOS România) și Mircea Geoană (independent au fost contestate la Curtea Constituțională, au precizat surse politice pentru stiripesurse.ro. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă! Deocamdată nu se cunosc...