vineri, octombrie 4, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDoi ucraineni, rămași fără hrană și apă, găsiți de Salvamont Maramureș

Doi ucraineni, rămași fără hrană și apă, găsiți de Salvamont Maramureș

-

Doi cetățeni ucraineni, rămași fără hrană și apă, au fost salvați de Salvamont Maramureș, după ce au petrecut mai multe zile în munți, trecând ilegal granița.

Cei doi au 21 și respectiv 28 de ani și se aflau de câteva zile pe munte, fără hrană și apă și într-o ușoară hipotermie din cauza temperaturilor scăzute în special noaptea.

„Apelul venit prin 112 la ora 00.10 ne-a informat despre cei doi care se aflau într-o zona greu accesibilă iar unul dintre ei avea probleme medicale, având dureri mari la membrul inferior drept , nemaiputandu-se deplasa. La acțiunea de salvare au participat o echipa Salvamont Maramureș împreună cu o echipa a Poliției de Frontieră Valea Vișeului din cadrul ITPF Sighetu Marmației. După ce au ajuns la ei, salvatorii i-au acordat primul ajutor tânarului cu probleme medicale, le-au oferit hrană și ceai cald, iar ulterior i-au coborât din munte predându-i echipei medicale a SAJ venită în sprijin. Acțiunea de căutare – salvare a fost finalizată cu succes după 6 ore și jumătate, ucrainenii fiind preluați de autoritățile competențe”, a anunțat Salvamont Maramureș.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Candidaturile Dianei Şoşoacă şi a lui Mircea Geoană, contestate la CCR

0
Candidaturile depuse de Diana Șoșoacă (SOS România) și Mircea Geoană (independent au fost contestate la Curtea Constituțională, au precizat surse politice pentru stiripesurse.ro. CITEŞTE ŞI: Diana Şoşoacă şi-a depus candidatura la Prezidenţiale: Promite să aducă Diaspora acasă! Deocamdată nu se cunosc...