vineri, septembrie 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPiedone, candidat PSD la Giurgiu? Ar putea fi spectacol

Piedone, candidat PSD la Giurgiu? Ar putea fi spectacol

-

Actualul primar al sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, ar putea fi candidatul-vedetă al PSD la alegerile parlamentare. Piedone ar putea fi pus pe lista PSD pentru Senatul României de la Giurgiu.

Se anunță un adevărat spectacol dacă se adeverește informația potrivit căreia și preşedintele Klaus Iohannis va ocupa locul 1 pe listele PNL Giurgiu, la senatori. Evident, în situaţia în care se reglementează favorabil pentru liberali disputele constituţionale legate de posibila candidatură a actualului președinte.

Piedone nu este singura surpriză pregătită de social-democrați. În această perioadă, liderul PSD, Marcel Ciolacu, poartă discuții pentru a finaliza lista pentru alegerile parlamentare. În discuțiile cu liderii PSD, Marcel Ciolacu le-a transmis acestora că se poartă negocieri nu doar cu Piedone, dar și cu Victor Ponta, potrivit surselor citate de Știri pe Surse. Cu toate acestea, nimic nu este sigur.

”Piedone, dacă va candida, este o discuție la Giurgiu, nu la București”, le-ar fi transmis Marcel Ciolacu, liderilor PSD.

De asemenea, Marcel Ciolacu ar fi explicat că sunt discuții cu Victor Ponta să candideze pe listele PSD ”dar nu e hotărât nici el, nici noi dacă va candida”.

Revenirea lui Victor Ponta în PSD ar fi o lovitură de mari proporții. Victor Ponta a fost lider al PSD, prim-ministru și candidat la alegerile prezidențiale.

Alți candidați-vedetă

Marcel Ciolacu le-a mai transmis liderilor PSD că a discutat deja și au acceptat să candideze pe listele PSD 3 oameni extrem de importanți.

Elisabeta Lipă, multiplă campioană olimpică, va candida pe listele PSD la alegerile parlamentare.

De asemenea, Victoria Stoiciu, o activistă cunoscută, aleasă recent în conducerea PSD, se va regăsi pe liste la alegerile parlamentare.

Totodată, economistul Florin Jianu, recent ales și el în conducerea centrală a PSD va candida la alegerile parlamentare.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...