vineri, septembrie 27, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăSorin Lavric - senator AUR: Cu ANAF-ul pe urme, Iohannis aleargă după...

Sorin Lavric – senator AUR: Cu ANAF-ul pe urme, Iohannis aleargă după imunitate!

-

A fost nevoie de mai bine de opt ani de zile pentru ca epopeea caselor lui Klaus Johannis să ia sfârșit. Aflat la final de mandat, când soldățeii care l-au slujit până acum cu maximă obediență, au întors armele în așteptarea noului jupân care va lua în stăpânire Palatul Cotroceni, Iohannis este umilit de justiția pe care o apăra în geacă roșie. Curând, Împăratul se va vedea hăituit și de portăreii de la ANAF, declară senatorul AUR Sorin Lavric.

„Cu porțile NATO și cele ale Uniunii Europene trântite în nas, marele specialist în relații internaționale se vede acum nevoit să renunțe la două dintre mult iubitele sale case, obținute, evident, din ”meditații”, ca orice alt profesor de fizică din România. Ba mai mult, trebuie să restituie statului și suma de 260.000 de mii de euro, bani obținuți din chirii, pe care, ghinion, bugetul de stat nu va mai putea să-i deconteze, așa cum i-a decontat în cei zece ani de mandat.

În aceste condiții, nici nu este de mirare că Iohannis aleargă cu disperare după un mandat de senator, funcție care i-ar mai putea asigura imunitatea pentru încă patru ani. Chiar cu riscul de a-și arunca partidul, care l-a susținut pentru funcția de președinte al României, direct la lada de gunoi a istoriei”, mai declară Sorin Lavric.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...