miercuri, septembrie 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăSubvențiile pentru mașini electrice, TĂIATE!

Subvențiile pentru mașini electrice, TĂIATE!

-

Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a spus miercuri, 25 septembrie, că decizia de a diminua cuantumul subvențiilor pentru mașini electrice a aparținut Finanțelor.

CITEŞTE ŞI: Primăria Galați își face flotă de mașini electrice

Oficialul s-a declarat convins că, odată evaluat impactul reducerii sumelor din Rabla Plus asupra vânzărilor de mașini electrice, pragul va fi ajustat.Piața mașinile electrice este în declin pe întregul continent.

Cine a decis

„Decizia de a diminua cuantumul tichetului pentru Rabla Plus este o decizie care aparține Ministerului Finanțelor Publice”, a precizat Fechet, conform News.ro, după ce a fost întrebat dacă reducerea vânzărilor va duce la o regândire a subvenției.

Anul trecut, subvenția acordată pentru cumpărarea unei mașini complet electrice putea ajunge până la 57.000 de lei. Tichetul de anul acesta are o valoare mai mică de jumătate din acea sumă.”Noi am propus încă de atunci o valoare superioară pragului pe care îl avem astăzi, respectiv de 5.000 de euro, şi sunt convins că după ce vom trage linie la sfârșitul anului și vom vedea în ce măsură diminuarea acestui voucher a afectat vânzarea de mașini electrice în România, sunt convins că pentru anul 2025 acest prag va fi ajustat în consecință”, a spus ministrul Mediului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Nu mai e nicio şansă pentru Coaliţie. Ciucă îi declară război li Ciolacu: Să nu mai umble cu păcăleli!

0
Liderul PNL i-a răspuns lui Marcel Ciolacu, în disputa privind discuțiile din luna aprilie. Atunci, șeful PSD pretinde că a discutat subiectul candidaturii lui Iohannis la alegerile legislative ca independent pe liste de partid. CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan a RĂBUFNIT...