miercuri, septembrie 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăPoliticăBani de la Guvern pentru cultivatorii de tomate, usturoi, cartofi şi pentru...

Bani de la Guvern pentru cultivatorii de tomate, usturoi, cartofi şi pentru subvenţionarea accizei la motorină

-

Bugetul Ministerului Agriculturii va fi suplimentat cu aproape 900 de milioane de lei, pentru a asigura astfel sumele necesare pentru cultivatorii de tomate, usturoi, cartofi şi pentru subvenţionarea accizei la motorină folosită în agricultură.

„Adoptăm, de asemenea, noi măsuri de sprijin pentru producătorii agricoli afectaţi de secetă şi de efectele războiului din Ucraina. Le asigurăm sumele necesare pentru plata integrală, de această dată, a sprijinului financiar pentru cultivatorii de tomate, usturoi, cartofi şi pentru subvenţionarea accizei pentru motorina utilizată în agricultură. Suplimentăm bugetul Ministerului Agriculturii cu aproape 900 de milioane”, a declarat Marcel Ciolacu, la începutul şedinţei de Guvern.

Guvernul va mai asigură antreprenorilor plata la timp a ajutoarelor de stat prin programele IMM Plus. „Este vorba de compensarea creşterii acizei la motorină, utilizată drept combustibil şi ajutoarele acordate în contextul efectelor economice ale pandemiei. Pentru asta alocăm peste 250 de milioane de lei la Ministerul Finanţelor”, a precizat Marcel Ciolacu.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Nu mai e nicio şansă pentru Coaliţie. Ciucă îi declară război li Ciolacu: Să nu mai umble cu păcăleli!

0
Liderul PNL i-a răspuns lui Marcel Ciolacu, în disputa privind discuțiile din luna aprilie. Atunci, șeful PSD pretinde că a discutat subiectul candidaturii lui Iohannis la alegerile legislative ca independent pe liste de partid. CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan a RĂBUFNIT...