vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRafila ar putea zbura din Guvern pentru morţile suspecte de la Pantelimon:...

Rafila ar putea zbura din Guvern pentru morţile suspecte de la Pantelimon: Premierul a trimis Corpul de Control la Ministerul Sănătăţii

-

Premierul Marcel Ciolacu și-a trimis corpul de control la Ministerul Sănătății în legătură cu verificările făcute la Spitalul Sf. Pantelimon, iar în funcție de această analiză va decide dacă ministrul Alexandru Rafila mai rămâne în guvern, potrivit unor surse guvernamentale.

CITEŞTE ŞI: Ciolacu: Deciziile de recalculare pleacă vineri spre toți pensionarii!

Marcel Ciolacu a cerut acum câteva zile toate documentele de la corpul de control al Ministerului Sănătății (MS), prin propriul său corp de control, potrivit surselor citate.

Astfel, premierul așteaptă săptămâna aceasta concluzia analizei cu privire la ce a făcut corpul de control de la MS și în funcție de asta va decide dacă Alexandru Rafila mai rămâne în guvern, potrivit surselor citate.

Șeful Corpului de Control de la Ministerul Sănătății a demisionat

Șeful corpului de control al Ministerului Sănătății Sorin Luca și-a dat demisia în această dimineață în contextul anchetei legate de pacienții morți de la Spitalul Sf. Pantelimon. Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a declarat miercuri că șeful corpului de control al Ministerului Sănătății a demisionat pentru că „a considerat că așa e oportun”.

„El a considerat că, în urma acestei probleme extrem de grave de la Pantelimon e cazul să demisioneze. A considerat că e oportun să își dea demisia. În ceea ce privește atribuțiile corpului de control, reclamația a fost de natură administrativă”, a declarat Rafila.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Scandal în PNL: Un lider lăsat fără loc la Parlamentare

0
Biroul Politic Judeţean (BPJ) al PNL Bistriţa-Năsăud a decis cine va deschide listele de candidaţi pentru Senat şi Camera Deputaţilor, în cadrul unei şedinţe desfăşurate joi seara, la care au fost prezenţi 61 dintre cei 81 de membri de...