vineri, septembrie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăIncendiu de proporții la un depozit de electrocasnice din localitatea Afumați, de...

Incendiu de proporții la un depozit de electrocasnice din localitatea Afumați, de lângă București

-

Un incendiu a izbucnit marți noapte la un depozit de electrocasnice în localitatea Afumați, de lângă București. Aproape 20 de echipaje de stingere ale pompierilor au intervenit pentru a stinge flăcările.

„În acest moment acţionăm pentru stingere de pe două laturi. Structura metalică a acesteia a fost afectată, astfel că hala este parţial prăbuşită. În interior este ardere generalizată şi se acţionează concomitent pentru protejarea a două hale învecinate”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

Deoarece exista posibilitatea de propagare a incendiului la întreaga suprafaţă a halei (2.000 mp), precum şi la alte hale adiacente, s-a suplimentat dispozitivul cu încă opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă.

„Se acționează concomitent pentru protejarea altor trei depozite aflate la o distanță foarte redusă. Din cauza lipsei surselor de apă, alimentarea se realizează de la alte centre comerciale cu rezervă de apă din localitatea Afumați”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.
La fața locului acținează în total 18 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, o autospecială de descarcerare, o autospecială de hidroperforare, Detaşamentul Special de Salvatori şi două echipaje de prim ajutor.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...