marți, septembrie 24, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUnde va fi înmormântat Nicu Covaci

Unde va fi înmormântat Nicu Covaci

-

Trupul lui Nicu Covaci va fi depus la Filarmonică (Sala Capitol), la începutul săptămânii viitoare, a anunțat primarul Timișoarei, Dominic Fritz, sâmbătă, pe Facebook. Edilul mai spune că o expoziție foto și o carte de condoleanțe vor fi deschise la Casa de Cultură din municipiu (Sala Lira). Legendarul artist va fi înmormântat la Cimitirul Eroilor din Timișoara, dar nu sunt cunoscute încă data și ora.

Slujba de înmormântare va fi oficiată de mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan.

Nicu Covaci s-a stins din viaţă vineri seară, la Spitalul Judeţean Timişoara, din cauza celei mai agresive forme de cancer, conform medicului Dorel Săndesc.

Nicu Covaci (77 de ani), fondatorul trupei Phoenix, a murit vineri seară la spitalul județean Timișoara.

”Acum, când în Parcul Rozelor din Timișoara se desfășoară Opera-rock ,,Meșterul Manole”, purtat de această muzică sublimă, s-a înălțat spre cer sufletul celui care a fost și va rămâne Nicu Covaci. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească”, a transmis vineri seară Dorel Săndesc, managerul Spitalului Județean din Timișoara.

Nicu Covaci a fost unul dintre cei mai mari și mai influenți muzicieni din istorica rock-ului românesc. După ce a fondat Phoenix și a cunoscut un succes rapid în România, el a ales să fugă în occident în 1976. S-a stabilit inițial în Olanda, apoi în Germania.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Firmele care asigură paza în spitalele din Bucureşti, verificate. 19 indivizi duși la audieri, în urma scandalului din Pantelimon

0
Toate firmele care asigură paza în spitalele din Bucureşti vor fi verificate în perioada următoare, în urma scandalului uriaș, care a avut la camera de gardă a Spitalului ”Sfântul Pantelimon”. Membrii a două clanuri s-au bătut sâmbătă, în oraşul Pantelimon,...