joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăDîncu, atac la Iohannis: Ține foarte mult la etichetă, la protocol și...

Dîncu, atac la Iohannis: Ține foarte mult la etichetă, la protocol și ar fi o cădere pe scară!

-

Varianta ca președintele Klaus Iohannis să ajungă comisar european nu este posibilă, spune la RFI eurodeputatul PSD Vasile Dîncu.

CITEŞTE ŞI: Autorii crimei din Vaslui mai omorâseră o persoană acum un an: Unde au ascuns-o

Numele șefului statului a fost vehiculat în ultima vreme în spațiul public, însă președintele Consiliului Național al PSD crede că e un scenariu exclus.

Vasile Dîncu nu crede în scenariul Klaus Iohannis comisar european: „Nu cred că este posibil acest scenariu, din mai multe perspective. În primul rând, nu am auzit vreodată ca domnul Klaus Iohannis să-și dorească o funcție de genul acesta. Ține foarte mult la etichetă, la protocol și ar fi o cădere pe scara, să zicem, demnităților sociale și politice să vii de la președinte spre comisar. Mi se pare exclusă o asemenea variantă”.

Cum gândeşte

În opinia sa, „sunt doar modalități în care noi, din presă sau din politică, încercăm să ne explicăm cum gândește Klaus Iohannis, când venim cu asemenea variante. Nu cred. Cred că este exclusă o asemenea variantă”.

Vasile Dîncu precizează că „ar fi interesant pentru noi postul pentru lărgirea Europei, pentru extindere. Aici, poziția României ar fi importantă pentru a sprijini Moldova, pentru a deveni un lider regional în zona Balcanilor de Vest, unde se pune această problemă. Cu siguranță că un post economic ar fi interesant sau cel de apărare, care va fi un post nou (…), dar astea sunt chestiuni care țin și de modul în care negociază Guvernul și de ceea ce poate obține România în combinație cu aliații pe care-i are în Europa și cu negocierile pe care trebuie să le ducă în acest moment Guvernul (…). Sigur că ne dorim un comisar din partea PSD, să sperăm că va fi un comisar din partea PSD, însă nu putem spune în nici un fel despre cine este vorba, despre cine candidează și așa mai departe”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Şoşoacă s-a trezit cu microfonul tăiat în Parlamentul European: Aţi încercat să omorâţi cât mai mulţi bătrâni…

0
Eurodeputata Diana Șoșoacă s-a trezit cu microfonul tăiat, când a vorbit de la tribuna Parlamentului European despre posibilitatea unui nou vaccin împotriva Variolei Maimuței. CITEŞTE ŞI: Lasconi refuză să participe la dezbateri cu Şoşoacă „Nu v-a ajuns plandemia de Covid care...