vineri, octombrie 18, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăÎPS Teodosie, o nouă declarație controversată: Femeia căsătorită să nu umble cu...

ÎPS Teodosie, o nouă declarație controversată: Femeia căsătorită să nu umble cu capul descoperit

-

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a afirmat că o femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit şi a precizat că aceasta poate folosi o pălărie sau o bască.

Într-o emisiune la Radio Dobrogea, Arhiepiscopul Tomisului, a declarat că o femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit.

„Sigur că trebuie să porţi ceva pe cap. O femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit. Cum să îi fie ruşine? Chiar dacă pune o pălărie, o bască, dar nu e cu capul descoperit. Dacă sunt atâtea mofturi la cineva, acoperiţi-vă cu ceva capul”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului.

Noua declaraţie vine la două săptămâni după o alta ce a dus chiar la amendarea postului Radio de către CNA.

ÎPS Teodosie a fost întrebat atunci la o emisiune radio, de către o femeie, cum se poate vindeca într-o relaţie cu un soţ abuziv. Teodosie i-a răspuns că trebuie să îşi „ducă crucea”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Ciolacu: Anul acesta România va intra în Schengen terestru

0
Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că anul acesta România va intra în Schengen şi cu graniţele terestre. „Am rezolvat Schengen-ul, după un eşec a fostului prim-ministru, maritim şi terestru, şi până la sfârşitul anului o să închidem şi terestru”, a...