luni, iulie 22, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăÎPS Teodosie, o nouă declarație controversată: Femeia căsătorită să nu umble cu...

ÎPS Teodosie, o nouă declarație controversată: Femeia căsătorită să nu umble cu capul descoperit

-

Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a afirmat că o femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit şi a precizat că aceasta poate folosi o pălărie sau o bască.

Într-o emisiune la Radio Dobrogea, Arhiepiscopul Tomisului, a declarat că o femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit.

„Sigur că trebuie să porţi ceva pe cap. O femeie căsătorită nu trebuie să umble cu capul descoperit. Cum să îi fie ruşine? Chiar dacă pune o pălărie, o bască, dar nu e cu capul descoperit. Dacă sunt atâtea mofturi la cineva, acoperiţi-vă cu ceva capul”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului.

Noua declaraţie vine la două săptămâni după o alta ce a dus chiar la amendarea postului Radio de către CNA.

ÎPS Teodosie a fost întrebat atunci la o emisiune radio, de către o femeie, cum se poate vindeca într-o relaţie cu un soţ abuziv. Teodosie i-a răspuns că trebuie să îşi „ducă crucea”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Sute de blocuri rămân din nou fără apă caldă în Capitală!

0
Sute de blocuri din cinci sectoare ale Capitalei rămân în perioada următoare fără apă caldă. CITEŞTE ŞI: Piedone, atac dur împotriva lui Nicușor Dan: „Păcăliciule, încep să apară nenorocirile minciunilor pe care le-ai vomitat în campania electorală!” Termoenergetica anunță că...