duminică, septembrie 29, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPSD a plecat la mănăstire să decidă tactica pentru Prezidenţiale

PSD a plecat la mănăstire să decidă tactica pentru Prezidenţiale

-

În timp ce liberalii îşi doresc un candidat propriu, social democraţii par deschişi la o candidatură comună, dar să fie susţinut un membru PSD.

CITEŞTE ŞI: PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

Şi data alegerilor a devenit acum motiv de scandal.

Astăzi în Poiana Braşov, liderii din PNL vor avea o şedinţă pentru a decide strategia cu care merg la alegerile din toamnă. Cei din PSD discută ce urmează tot la munte, la Sâmbăta de Sus, la o mânăstire.

Social-democraţii sunt vineri dimineaţă la Mânăstirea Brâncoveanu, de la Sâmbăta de Sus, o mânăstire veche, din 1600.

Este fără precedent ca un partid politic să facă o ședință la mânăstire

Mai exact, social-democraţii s-au întâlnit într-un centru de conferințe, chiar lângă mănăstire, o sală care este plină de icoane. La Mânăstirea Brâncoveanu, a slujit și părintele Arsenie Boca.

Cât despre miza acestor ședințe, din primele informații, astăzi nu se va lua nicio decizie în ședința social-democraților.

Aseară, social-democraţii au stat până târziu la păstrăvărie și au discutat foarte mult despre rezultatul alegerilor locale și alegerilor europarlamentare, mai puțin despre alegerile prezidențiale, potrivit Antena 3 CNN.

Liderii județeni ai PSD spuneau că se așteptau ca Marcel Ciolacu să le arate care va fi direcția, dacă va candida sau nu la alegerile prezidențiale, dar nu s-a întâmplat acest lucru.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

George Simion, dat în judecată: Minciuna trebuie să aibă un preţ

0
Europarlamentarul PSD Dani Nica a anunțat vineri, 27 septembrie, că îl dă în judecată pe președintele AUR, George Simion, după ce acesta din urmă a lansat zvonuri în spațiul public conform cărora eurodeputatul ar deține anumite construcții hidrotehnice. CITEŞTE ŞI:...