luni, iulie 15, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăPNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

PNL ameninţă PSD că va pierde alegerile prezidenţiale dacă insistă cu candidatul

-

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, a declarat joi că PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile, el precizând că inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta.

CITEŞTE ŞI: Dîncu, atac la PNL: În unele locuri era deranjant acest lucru…

„Dacă domnul Geoană sau domnul Ciolacu, domnul Grindeanu, domnul Tudose sau altcineva candidează la preşedinţia României, în turul doi, oricare dintre aceştia pierde alegerea în faţa reprezentantului dreptei, respectiv domnului Nicolae Ciucă”, a precizat acesta.

„PSD, atunci când îşi prezintă o candidatură şi ajunge într-o bătălie cu un reprezentant al dreptei, pierde alegerile. Inclusiv la Bucureşti s-a văzut că lumea doreşte dreapta. Ăştia sunt votanţii. 60% din votanţii români sunt votanţi de dreapta. Se dovedeşte extrem de clar acest lucru”, a declarat Rareş Bogdan, întrebat dacă Mircea Geoană, susţinut de PSD, ar putea să îl învingă pe Nicolae Ciucă în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

Prima şansă

El a continuat: „Dacă domnul Geoană sau domnul Ciolacu, domnul Grindeanu, domnul Tudose sau altcineva candidează la preşedinţia României, în turul doi, oricare dintre aceştia pierde alegerea în faţa reprezentantului dreptei, respectiv domnului Nicolae Ciucă”.

„Noi cu 28% şi 30 şi ceva la primari aleşi, 38% dintre primari sunt liberali, e clar că avem prima şansă să ne ducem candidatul în turul 2, şi odată ce ajungem în turul 2, alegerile sunt câştigate”, a completat Rareş Bogdan.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Alertă: Deţinut evadat căutat în toată ţara

0
Un deținut a evadat de la Penitenciarul din Deva. În momentul în care a reușit să fugă, bărbatul se afla la muncă în apropierea închisorii. CITEŞTE ŞI: Scandal la Penitenciarul Ploieşti după o bătaie între deţinuţi Conform reprezentanților penitenciarului, acesta era...