sâmbătă, octombrie 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăScandal în spital. Un bărbat și-a atacat iubita internată

Scandal în spital. Un bărbat și-a atacat iubita internată

-

Un bărbat aflat în vizită la iubita sa internată în cel mai mare spital din Galați a provocat un imens scandal. El a adresat cuvinte jignitoare și apoi a bătut-o pe femeie.

Potrivit IPJ Galați, un tânăr de 25 de ani din Galați, aflat în vizită la spital, la iubita sa, de 22 de ani, i-a adresat cuvinte vulgare și jignitoare și ar fi bătut-o pe coridorul Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei” Galați.

Totodată, acesta ar fi încercat să o convingă să părăsească spitalul și să meargă acasă.
Tânărul a fost prins în spital și dus la secția de poliție, pentru audieri. El este cercetat pentru violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice. În plus, polițiștii au emis un ordin de protecție.
„Întrucât exista un risc iminent de producere a unui nou act de agresiune fizică față e femeie, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului, prin care i se interzice acestuia apropierea de femeie, de unitatea medicală și de domiciliul acesteia la mai puțin de 200 de metri, precum și contactarea acesteia”, a comunicat IPJ Galați.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Probele din dosarul lui Dumitru Buzatu, eliminate de judecători: DNA are la dispoziţie 5 zile să spună ce face cu dosarul

0
Curtea de Apel Iași a decis vineri, 25 octombrie, că rechizitoriul procurorilor DNA a fost întocmit nelegal, motiv pentru care au eliminat decizia Tribunalului Vaslui privind începerea procesului. CITEŞTE ŞI: Focar de rujeolă la o şcoală din județul Buzău Instanța...