luni, septembrie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalPiedone: „Niciodată nu există varianta să mă retrag din cursa electorală”

Piedone: „Niciodată nu există varianta să mă retrag din cursa electorală”

-

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, candidat din partea PUSL la funcția de edil general al Capitalei, a exclus varianta retragerii din cursa electorală.

Pedone a participat, vineri, la lansarea de carte a contracandidatului liberal Sebastian Burduja.

Piedone a subliniat că „niciodată nu există varianta” de a se retrage din cursa electorală. „Astea sunt zvonuri lansate de PSD, inclusiv de Nicușor Dan. Nicușor Dan că se retrage Sebastian Burduja, PSD că se retrage Piedone s-o susțină pe Firea”, a adăugat candidatul PUSL, citat de Știri pe Surse.

Piedone a pledat pentru o colaborare a celor două formațiuni – PUSL și PNL în Consiliul General al Municipiului București (CGMB), indiferent de cine va fi viitorul edil.

„Nu este contracandidat, ne-am intersectat, este un om cu bun simt, care a avut un dialog cu mine civilizat. Suntem doi oameni civilizați. Şi eu știu să fiu civilizat, dacă sunt tratat ca atare. Ne-am intersectat în aproximativ trei puncte comune pentru dezvoltarea Bucureștiului. Candidăm de la partide diferite, dar există viață şi după 9 iunie şi în Consiliul General trebuie să avem o colaborare, indiferent cine iese primar general, domnul Sebastian Burduja sau Cristian Popescu Piedone. Despre Gabriela Firea, dacă vă luați după sondaje, vă spun sondajul real: este pe locul patru, pe locul trei e Nicușor Dan, iar finala se joacă între mine şi Sebastian Burduja”, a spus Piedone, la Bookfest.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tone de alimente și apă de la rezervele statului pentru sinistrații din județul Galați

0
Din ordinul premierului Marcel Ciolacu, din rezervele statului, au fost alocate 214 tone de alimente și peste 200.000 de litri de apă pentru zonele afectate de inundații. „Apă: 210.000 de litri au ajuns în județul Galați, aproximativ 150.000 de litri...