luni, septembrie 16, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăVIDEO Primarul USR al sectorului 2 Radu Mihaiu, huiduit în Baicului. Ce...

VIDEO Primarul USR al sectorului 2 Radu Mihaiu, huiduit în Baicului. Ce i-au strigat bucureștenii

-

Aflat în campanie electorală, primarul sectorului 2 Radu Mihaiu a avut proasta inspirație să ia pulsul străzii în Cartierul Baicului, acolo unde locuitorii nu au prea văzut efectele „benefice” ale administrării #Rezist a USR.

Radu Mihaiu a vizitat un parc, amenajat recent, pentru a arăta cât de bine le este bucureștenilor din sectorul păstorit de el.

Edilul a fost trezit brusc la realitate atunci când, în loc să fie primit cu brațele deschise (oare chiar credea asta?) bucureștenii cu care a luat contact au început să-l huiduie, relatează Ziarul de Investigații. Oamenii au scandat „Piedone! Piedone!”, ceea ce spune multe despre nemulțumirile celor care locuiesc acolo față de Primăria Sectorului 2 condusă de Mihaiu.

Oamenii i-au reproșat primarului, care mai vrea un mandat, că străzile sunt pline de gunoaie și l-au invitat să meargă cu ei să vadă. „Ați văzut ce e acolo? Mergeți cu noi să vedeți. Nici Poliția Locală nu răspunde la apeluri”, i-au aruncat bucureștenii în față.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Tone de alimente și apă de la rezervele statului pentru sinistrații din județul Galați

0
Din ordinul premierului Marcel Ciolacu, din rezervele statului, au fost alocate 214 tone de alimente și peste 200.000 de litri de apă pentru zonele afectate de inundații. „Apă: 210.000 de litri au ajuns în județul Galați, aproximativ 150.000 de litri...