joi, septembrie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăŞoşoacă, probleme cu legea: A purtat cască de poliţist!

Şoşoacă, probleme cu legea: A purtat cască de poliţist!

-

Conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) a dispus de urgenţă efectuarea de verificări, după ce preşedintele partidului S.O.S. România, Diana Iovanovici-Şoşoacă, a fost filmată purtând o cască de polițist.

CITEŞTE ŞI: Şoşoacă, scandal în Parlament: Susținem Palestina! Ați făcut genocid acolo, nenorociților

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public în care un candidat la alegerile din data de 9 iunie apare purtând elemente din uniforma şi foloseşte motocicleta de serviciu a unui agent de poliţie, Centrul de Informare şi Relaţii Publice al IGPR face următoarele precizări: conducerea IGPR condamnă ferm orice asociere a unui angajat al instituţiei cu o persoană aflată în campanie electorală şi folosirea echipamentelor şi a tehnicii din dotare pentru promovarea unor programe electorale, candidaţi ori partide politice”, a transmis, joi, IGPR.

De asemenea, conducerea IGPR a dispus de urgenţă efectuarea de verificări cu privire la posibile încălcări ale legislaţiei electorale şi ale Legii 360/2002 privind Statutul Poliţistului, menţionează sursa citată.

Menţinerea integrităţii

„Reafirmăm angajamentul de a menţine integritatea şi neutralitatea în toate acţiunile noastre şi de a lua măsuri ferme împotriva oricăror abateri”, mai transmite IGPR.

Diana Şoşoacă – candidat la Primăria Capitalei – a publicat, joi, pe pagina sa de Facebook, un filmuleţ însoţit de mesajul „Ziua Porţilor Deschise la Poliţia Română! Mulţumim Poliţiei Române! 30.05.2024”. În clipul video, aceasta apare purtând o uniformă specifică armatei şi cască de poliţist şi se urcă pe motocicleta de serviciu a unui agent de poliţie.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

USR încearcă blocarea lui Iohannis la Senat: A dat mână liberă baronilor din PSD și PNL

0
Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuț Moșteanu, a afirmat, miercuri, că USR va folosi toate mijloacele legale pentru a bloca modificarea legii astfel încât președintele Klaus Iohannis să poată candida la alegerile parlamentare. CITEŞTE ŞI: Sectorul 5. Sunt reparate și...

Se reia recalcularea pensiilor