sâmbătă, mai 25, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăCum va circula metroul de Crăciun și de Revelion

Cum va circula metroul de Crăciun și de Revelion

-

În perioada 23-26 decembrie a.c. și 30 decembrie a.c. – 2 ianuarie 2024, trenurile de metrou vor circula conform graficelor pentru zilele de weekend și sărbători legale, anunță Metrorex.

Astfel, pe Magistrala 1 (Pantelimon – Dristor 2), Magistrala 2 (Tudor Arghezi – Pipera), Magistrala 3 (Preciziei – Anghel Saligny), Magistrala 4 (Gara de Nord 2 – Straulești) și Magistrala 5 (Eroilor 2 – Valea Ialomiței/Râul Doamnei), circulația trenurilor de metrou se va desfășura la un interval de 10 minute.

În noaptea de Revelion, 31 decembrie 2023 – 1 ianuarie 2024, pe toate magistralele, trenurile de metrou vor circula între orele 23:00 – 2:00 la un interval de aproximativ 10 minute, iar de la ora 2:00 până la ora 5:00, la un interval de circa 20 minute.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...