joi, mai 23, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăUn restaurant din Galați, distrus de flăcări

Un restaurant din Galați, distrus de flăcări

-

 Un incediu s-a produs în această dimineață la un restaurant din localitatea Vânători din județul Galați. Flăcările s-au extins rapid și au cuprins și o casă din apropiere.

15 persoane au reușit să se autoevacueze din calea flăcărilor, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale, 23 de militari fiind chemați din tură liberă pentru a ajută la stingerea incendiului, potrivit digi24.ro.

Pompierii au intervenit imediat cu patru autospeciale de stins incendii, o autoscară, o autospecială de descarcerare şi echipajul SMURD tip B2 de la Detaşamentul de Pompieri Galaţi, informează ISU Galați.
Deoarece focul s-a extins rapid, ajungând și  la o casă din vecinătatea, a fost nevoie de suplimentarea forțelor. La fața locului au sosit încă două autospeciale de la Secţia de Pompieri Galaţi, o autocisternă de 9 tone, două autospeciale de la Combinatul siderurgic din Galaţi şi 23 de oameni din tură liberă. Reprezentanţii ISU Galaţi au anunțat că focul a fost localizat, iar 15 persoane au reușit să se evacueze. Niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Cea mai mare evaziune fiscală cu criptomonede: ANAF intervine

0
Inspectorii ANAF au identificat în luna mai a acestui an la un singur agent economic, venituri de peste 100 milioane de lei provenind din tranzacţii cu monede virtuale care au fost omise de la declarare. CITEŞTE ŞI: Nicușor Dan refuză...