duminică, mai 26, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăArticol principalCETĂȚEANUL a făcut doar „BAU!” și Nicușor Dan s-a speriat. Situația e...

CETĂȚEANUL a făcut doar „BAU!” și Nicușor Dan s-a speriat. Situația e gravă la Primăria Generală

-

După dezvăluirile făcute în exclusivitate de CETĂȚEANUL că Prefectul Capitalei, Toni Greblă, i-a cerut primarului general să-i prezinte, până luni, 6 februarie 2023, documentele legate de şedinţa Consiliului General din decembrie 2000, în care s-a aprobat PUZ zone construite protejate, Nicușor Dan nu mai știe pe unde să scoată cămașa.

Astfel, primarul municipiului Bucureşti, Nicuşor Dan, a declarat duminică, în cadrul unei conferinţe de presă, că prefectul Toni Greblă intenţionează ca luni să atace în instanţă reglementarea de urbanism a întregii zone istorice a Capitalei.

Citește și Documente incendiare din Primăria Capitalei. PUZ-urile fantomă – Arhitectul șef Adrian Bold, în flagrant

Fără să spună dacă documentele pe care i le cere prefectul sunt legale, primarul Nicușor Dan s-a limitat să spună că  că timp de un an sau doi „nu vom mai avea reglementări de urbanism pe zona istorică a Municipiului Bucureşti”. De asemenea, potrivit lui Nicuşor Dan, în acest context, toate proiectele de autorizare trebuie să reia procedura de la nivelul certificatului de urbanism.

Nicuşor Dan a afirmat că prefectul Greblă i-a trimis o adresă datată 26 ianuarie, care a ajuns pe 1 februarie la Primărie, prin care cel din urmă cerea toate documentele legate de şedinţa Consiliului General din decembrie 2000, în care s-a aprobat PUZ zone construite protejate.

„Pentru că există suspiciuni în diverse medii, noi aruncăm totul în aer, inclusiv Convenţii internaţionale la care România este parte, a spus primarul general al Capitalei, fără să nominalizeze Convențiile la care face referire.

El a adăugat că a organizat conferinţa de presă de duminică pentru ca „instituţiile statului să reacţioneze şi să împiedice acest act de iresponsabilitate”.

Corect, să vadă și procurorii ce acte a prezentat Primăria lui Nicușor Dan în instanțe!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Interceptări incendiare în dosarul generalilor SRI: Cum conduceau din umbră România

0
Detalii incendiare ies la iveală din ancheta de mare corupție derulată de procurorii anticorupție față de doi generali în rezervă ai SRI, respectiv fostul adjunct al Serviciului, Florian Coldea și fostul șef al Direcției Juridice, Dumitru Dumbravă. CITEŞTE ŞI: SRI...