Robert Turcescu, țepuit pe Internet, ca orice românaș naiv! Bicicleta de pe gard

Turcescu

Parlamentarul PMP Robert Turcescu a recunoscut, într-o postare pe pagina sa de socializare, că a luat „țeapă” după ce a plătit o bicicletă „virtuală” cu 120 de euro.

Deși parlamentar, dar mai ales fost jurnalist de mare experiență, Robert Turcescu a căzut în plasa escrocilor Internetului, ca orice român credul și, mai ales, neinformat.

Am comandat (mare prostie!) o bicicleta de pe acest site (goele.vip, potrivit postării lui Turcescu). Recunosc, ar fi trebuit sa-mi sune toate alarmele avind in vedere pretul incredibil de mic, dar am zis ca fiind un anunt sponsorizat pe FB o fi vorba de vreo promotie speciala, ceva de genul asta, ma rog. Teapa, prieteni, mare teapa! Mi-au luat banii de pe card, evident, iar de atunci imi tot apare, dupa cum se vede, ca ordinul meu e in… procesare! De fapt, m-au ars de 120 de euro! Acum, cine stie, s-o intimpla vreo minune si se autosesizeaza politia, se deschide o ancheta internationala, ii prind pe escroci etc. Visez, nu? Zimbesc amar, dar, am zis sa n-o patiti si voi…”.

Subliniem, cu riscul de a ne repeta, că este de neînțeles, practic, cum a putut crede Turcescu anunțul de pe site, care promite biciclete cu 100 de euro/bucata, redus de la 1500 sau chiar 2000 euro/bicicletă?! Rămâne să sperăm doar că parlamentarul Turcescu nu a votat și vreo lege în aceeași zi în care a „cumpărat” bicicleta.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here