SURSE Sorin Giuvelea, favorit pentru șefia ANAF. Cât a câștigat la nuntă

Codul de TVA program prelungit la ANAF

Surse din cadrul Ministerului Finanțelor ne-au dezvăluit că Sorin Cristian Giuvelea principalul favorit pentru preluarea funcției de președinte al ANAF, în locul Mirelei Călugăreanu, căzută în dizgrația conducerii PSD. 

Giuvelea a mai fost vicepreședinte ANAF (între aprilie și iulie 2017) în mandatul lui Sorin Grindeanu, când a avut rang de subsecretar de stat şi coordonator al activitãţii de colectare a veniturilor publice.

Giuvelea a câștigat la nuntă o mică avere

GiuveleaAbsolvent de Finanțe-Bănci la ASE, în 1997, Giuvelea are trei masterate: de la Academia Națională de Informații ( „Managementul Informațiilor de Securitate Națională”); de la Colegiul Național de Apărare („Probleme actuale ale Securității Naționale”) și de la SNSPA („Spațiul Public European”).

Giuvelea a fost, timp de cinci ani, șeful Administrației Financiare din sectorul 5 (2011 până în 2016), apoi a lucrat la Direcţia generală a finanţelor publice Bucureşti (iunie 2016 – ianuarie 2017) și ca Director general în cadrul Directiei Generale de Administrare a Marilor Contribuabili (ianuarie – aprilie 2017).

El are două terenuri și o vilă de 365 m.p. de la ANL, potrivit ultimei sale declarații de avere. El mai are are datorii la bănci de aproape 270.000 de euro. În declarația sa de avere din 2016 el a precizat că a câștigat aproape 100.000 de euro la „Eveniment Nuntă”, unde ar declarat că ar fi primit 38.500 de euro și 252.000 de lei.

Unul dintre principalii contracandidați ai lui Giuvelea la postul de șef al ANAF, ocupat, în prezent de Mirela Călugăreanu ar fi Marinel Rizea, ne-au spus aceleași surse. Vom reveni!

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here