PSD a ieșit la cumpărat de aleși generali. Se vorbește despre sume de sute de mii de euro

Odată cu publicarea Ordonanței „traseiștilor”, liderii PSD au dat drumul la cumpărat aleși locali și generali ai Capitalei, după ce au pierdut majoritatea în multe consilii locale din țară, dar și în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Consiliul General
Consiliul General a fost scos la mezat

Potrivit surselor noastre, mai mulți aleși generali ai Capitalei din cadrul majorității PDL, PNL ȘI PP-DD sunt curtați de PSD-iști ca să trădeze, pentru  ca social-democrații să preia iarăși puterea la Capitală. Noua Ordonanță le dă posibilitatea aleșilor să trădeze, iar pentru că tot au primit cheia, pentru câteva zile, prin care pot deschide ușa altor partide, aleșii traseiști nu vor să plece oricum. Ei negociază funcții și bani.

Trădarea este scumpă în Capitală

Sursele municipale au povestit că se negociază sume de zeci de mii de euro și chiar de sute de mii de euro pentru ca un ales general să trădeze.

„Au apărut deja traseiștii. La ultima ședință a Consiliului General al Capitalei nu au venit 5-6 cosilieri, fie aveau telefoanele închise, fie nu au răspuns. Sunt de la PDL , PNL și PPDD cei care nu au venit. Se discută schimbarea unora și se încearcă convingerea aleșilor să nu trădeze pentru bani”, ne-au povestit surse din Consiliul General.

Cert este că pe data de 4 septembrie va fi ședință a Consiliului General al Municipiului Bucureşti în care urmează să fie schimbați mai mulți aleși generali ai Capitalei.

 

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.