EXCLUSIV. Directoarea de achiziții a lui Oprescu, vizată de o anchetă

Tot mai mulți directori a lui Oprescu sunt vizați de anchete
Tot mai mulți directori a lui Oprescu sunt vizați de anchete

După perchezițiile de la Biblioteca Metropolitană, în urma cărora fostul director și trei angajați au fost arestați, se pare că vizată de verificări este și Direcția Generală de Achiziții din cadrul Primăriei Capitalei, instituție condusă de edilul-șef, Sorin Oprescu.

Potrivit surselor noastre, vizată de anchetă ar fi șefa Direcției, Daniela Mincu. Cert este că sunt vizate achizițiile făcute de Municipalitate în ultimii șase ani.

1 COMENTARIU

  1. (Continuare)BAascu si Tariceanu, (doua catastrofePOLITICE PE CARE INTOTDEAUNA LE-AM BANUIT DE ACEST BLAT PRO-transsecuritate IN CIUDA PRAFULUI IN OCHI PE CARE AMBBELE HAITE trrcesnuaiste INCERCAU SA LE ARUNCE IN OCHII OPINIEI PUBLICE) intotdeauna haituiau pe oricine care dorea sa reformeze SYSTEMUL TICALOSIT! NICI O REFORMA ESENTIALA NU S-A MAI ADOPTAT IN ROMANIA: DECONSPIRAREA securitatii A FOST PRACTIC SUGRUMATA IN ACEST TIMP IN CARE SI ASA-ZISII „LIBERALI” (iar aici nu ma refer la acei lupi mai rosii care au trecut la PD) ADICA CEI A LA BOGDAN OLTEANU ET CO, dar din pacate transecuristi facand jocurile transsecuritatii, AU FOST LA PUTERE TOCMAI PENTRU A BLOCA REFORMELE DE JUSTITIE SI DE DEMOCRATIZARE REALA A TARII. TOT ASTFEL DE OAMENI CARE ERAU PUSI SA BAGE AUTOGOLURI IN POARTA PNL (LA FEL DE ALTFEL CA SI securistii din PNTCD pe timpurile CDR)TOCMAI CA SA COMPROMITA SI ACEST PARTID ISTORIC ROMANESC!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here