Credite pentru tinerii stomatologi

Untitled-64Cu ocazia celui de-al XX – lea Congres BaSS ce se desfășoară în perioada 23- 26 aprilie 2015 în Bucuresti, la hotel Intercontinental, Societatea Română de Reabilitare Orală – ASRRO și Banca Transilvania – Divizia pentru Medici punctează demararea unui parteneriat menit să vină în sprijinul medicilor stomatologi din România.

În contextul în care specialiștii români în medicina dentară întâmpină probleme în a-si continua activitatea la nivel de cabinete particulare organizatorii congresului și Banca Transilvania au luat decizia de a dezvolta subiectul surselor de finanțare pentru cabinete medicale, iar pe viitor al dezvoltării și susținerii educației antreprenoriale.

Prof. Dr. Norina Forna, decan al Facultății de Stomatologie din Iași și Ionela Misculescu în calitate de Manager regional al BT – Divizia pentru Medici vor aborda în cadrul unei conferințe de presa scopul declarat al acestei decizii de a stopa fenomenul de migrație a forței de muncă peste granițele României, în contextul în care societatea internațională a medicilor stomatologi consideră România ca fiind cea mai bună destinație pentru definitivarea studiilor de specialitate.

 

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here