Consilier local declarat mort de colegi, deși trăiește bine mersi

Pare greu de crezut, dar se întâmplă în România. Și nu oricum, ci la nivel înalt, iar “trecerea în neființă” a unui consilier local era menționată chiar în motivarea unui document oficial.

Toată povestea s-a întâmplat la Târgiu Jiu, acolo unde funcționarii primăriei și cei ai Consiliului Local au comis această gafă. Conform gds.ro, Matei Nădrag (foto) fost preşedinte al PNL Târgu Jiu şi consilier local a fost declarat ca fiind decedat în motivarea unui proiect de hotărâre care viza înlocuirea acestuia.nadrag
Doar că nu era vorba de deces ci de o demisie. “După mai multe discuţii aprinse între consilierii locali, eroarea a fost îndreptată. În locul lui Matei Nădrag a fost numită Emilia Horhoianu, membră a PNL”, mai scriu cei de la gds.ro.

În aceeași ședință a fost validat mandatul de consilier în cadrul Consiliului Local Târgu-Jiu pe numele social-democratului Mihai Gherghe, ca urmare a decesului lui Constantin Blejan, cel care a ocupat anterior acest post.
Cei doi noi consilieri vor activa în cadrul Comisiei numărul 1 pentru activităţi economico-financiare şi agricultură. “Avem echipă completă în Consiliul Local. Sunt sigur că cei care au venit vor face echipă cu toţi membrii acestui organism şi că împreună vom lucra pentru bunul mers al activităţii la nivel de municipiu”, a declarat, ieri, primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.