Ciprian Ciucu, fostul candidat la Primăria Capitalei sprijinit de Monica Macovei, va fi primul pe lista PNL de consilieri generali

liberalii bucureșteni
Ciprian Ciucu

Partidul Național Liberal (PNL) va merge pe un tandem format din Cătălin Predoiu pentru funcția de primar general și Ciprian Ciucu – viceprimar, la alegerile locale pentru Primăria București din luna iunie.

Cetățeanul.net a aflat, de la surse din interiorul partidului liberal, că Ciprian Ciucu va ocupa și prima poziție pe lista de consilieri generali a formațiunii conduse de Vasile Blaga și Alina Gorghiu. Reamintim că Ciprian Ciucu a intrat în precampania electorală ca un candidat la funcția de primar general din partea M10, mișcarea care o are în frunte pe Monica Macovei.

M10 a anunțat, miercuri, că își retrage susținerea pentru candidatul independent la Primăria Capitalei, Ciprian Ciucu, pentru că acesta ar fi negociat cu PNL să se alăture partidului.

Până la începutul acestei săptămâni, pe lista de 66 de candidați la Consiliul General al Municipiului București, alături de Marian Munteanu, se regăseau pe următoarele nouă locuri Cristian Olteanu, Hazem Kansou, Cătălin Deaconescu, Marius Rogin, Andrei Nicolae, Stelian Bujduveanu, Sorin Mărgărit, Mihai Comănescu, Daniela Nicolescu.

 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here