Wizz Air lansează două curse noi către Castellon și Memmnigen, din aprilie 2019

operatorii aerieni wizz air bagaje mai mici doua curse noi

Wizz Air lansează două curse noi, din aprilie 2019, către Castellon și Memmnigen, a anunțat operatorul aerian.

„Începând din aprilie 2019, unde dintre cele mai noi rute Wizz Air va conecta Bucureștiul de Memmnigen, Germania, orașul bavarez autentic care oferă farmecul fascinant al peisajului rural german. Avându-și originile în Imperiul Roman, orașul vechi, este unul dintre cele mai bine conservate din sudul Germaniei. Castellon, Spania, este cea de-a doua destinație nouă a Wizz Air și cea de-a 144-a destinație din rețeaua Wizz – este una dintre cele mai bogate cultural, istoric și geografic provincii din Spania. Munți și plaje interminabile, dar și situri istorice care așteaptă să fie vizitate”, au anunțat reprezentanții Wizz Air.

Noile rute către Castellon și Memmnigen

Cele două noi rute, către Castellon și Memmnigen vor avea preț de pornire de 69 de lei. Astfel că, pe ruta București Castellon vor exista săptămânal două curse săptămânal, miercurea și duminica și vor începe din 3 aprilie 2019.

Pentru ruta București – Memmnigen, vor fi săptămânal trei curse, în zilele de marți, joi și sâmbătă. Pentru ambele destinații, prețul de pornire al biletului este de 69 de lei.

„Cele mai noi ruteconectează Bucureștiul de Memmnigen, o bijuterie ascunsă din Bavaria și cu Castellon, o destinație nouă în portofoliul Wizz Air”, a declarat Johan Eidhagen, cheif marketing la Wizz Air.

 

Cresc și frecvențele pe rutele deja consacrate cu o nouă aeronavă

Odată cu anunțarea celor două rute noi spre Castellon și Memmnigen, Wizz Air a anunțat și alocarea unei noi aeronave Airbus A321 la baza din București. Noua aeronavă va permite creșterea frecvențelor pe șase rute deja existente Wizz Air din București, mai exact Dortmund, Londra , Doncaster-Sheffield, Bologna, Treviso și Eindhoven.

  • Dortmund, Germania – crește numărul de zboruri săptămânale de la 7 la 10
  • Londra – Luton, UK –  crește numărul de zboruri săptămânale de la 26 la 28
  • Doncaster – Sheffield, UK,  crește numărul de zboruri săptămânale de la 3 la 5
  • Bologna, Italia,  crește numărul de zboruri săptămânale de la 5 la 7
  • Treviso, Italia,  crește numărul de zboruri săptămânale de la 5 la 7
  • Eindhoven, Olanda, crește numărul de zboruri săptămânale de la 4 la 5

În momentul de față, Wizz air oferă 141 de rute din România de pe cele 10 aeroporturi, către 30 de țări. Recent, Wizz Air a anunțat și că a schimbat politica bagajelor. 

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here