City break la Budapesta, cu bilete de autocar de la 10 euro

city break la budapesta

Foarte aproape de România, la numai câteva ore de ieșirea din țară, se află una dintre cele mai frumoase și accesibile capitale europene, așa că astăzi vă recomandăm un city break la Budapesta.

Toamna este perioada ideală pentru a explora noi destinații. Dacă nu ți-ai plănuit încă un city-break în această toamnă, până în 30 noiembrie, ai ocazia să călătorești cu autocarele spre Budapesta la prețuri spciale pornind de la 10 euro.

Capitala Ungariei este un oraș minunat, plin de obiective turistice, ideal pentru iubitorii de călătorii.

Top obiective turistice pe care nu trebuie să le ratezi în city break la Budapesta

Bucură-te  de arhitectura orașului cu o croazieră pe Dunăre.Nu uita să îți rezervi un tur al clădirii Parlamentului, una dintre cele mai impresionante clădiri din lume.

Budapesta este cunoscută și sub denumirea de Capitala celor 9 Poduri. Dacă nu ai suficient timp la dispoziție pentru a le vizita pe toate, nu rata, totuși, Podul cu lanțuri (Széchenyi Chain Bridge), Podul Margareta și Podul Libertății.

Castelul regilor din Ungaria, finalizat în anul 1265, a fost declarat monument istoric și inclus în Patrimoniul UNESCO. Acesta este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Budapesta.

Marea Sinagogă a fost declarată cea a mai frumoasă din lume și  este a doua cea mai mare din lume după cea din New York.

Pentru a completa un weekend de neuitat încearcă una dintre celebrele băi termale din Budapesta, cum ar fi Gellert sau Széchenyi.

Profită de reducerile oferite de FlixBus în această perioadă pentru a petrece câteva zile de vacanță în capitala Ungariei. Perioada de călătorie pentru biletele achiziționate până la 31 octombrie este 17 octombrie-30 noiembrie.

Biletele la prețuri speciale se pot achiziționa de pe site-ul FlixBus sau prin intermediul aplicației, dar și de la agențiile de turism partenere. FlixBus colaborează cu parteneri locali ce oferă bilete în 1.400 de puncte de vânzare în România.

Autocarele verzi pe distanță lungă sunt dotate cu scaune confortabile și spațiu suplimentar pentru picioare, Wi-Fi gratuit, prize și toaletă, reprezentând o alternativă ecologică și comodă la transportul individual. În funcție de tipul de autobuz, pasagerii își pot rezerva locul în autobuz având la dispoziție scaune clasice, panoramice sau cu masă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here