Un primar PSD îi amenință pe localnici să voteze cu Dăncilă

Un primar le cere localnicilor sa voteze PSD

Localnicii din comuna Buciumi, județul Bacău, au primit o scrisoare de la primar în care acesta îi amenință că dacă nu vor vota candidatul PSD, nu va mai face nimic pentru comună.

Primarul PSD al comunei Buciumi, Cozma Fănică, le-a transmis sătenilor o scrisoare în care îi ceartă că nu au venit la vot în primul tur. Acesta le cere oamenilor să voteze candidatul PSD, duminică, pentru că altfel nu va mai face nimic pentru comună.

ZGFhMTliNTEwYjhiNmY1ZDRiOGYwYzhhMTc=.thumb„Așa cum vă veți implica dumneavoastră, tot cu același procent mă voi implica și eu să duc la capăt ce v-am promis. (…)Duminică 24 Noiembrie avem turul 2. Dacă veţi binele comunei vă rog să vă implicaţi, să vorbiţi cu rudele, cu venicii, să veniţi la vot şi să votaţi PSD. Aşa cum vă veţi implica d-voastră tot cu acelaşi procent mă voi implica şi eu să duc la capăt proiectele”, spune primarul Cozma, citat de Digi 24.

Primarul este nemlțumit că în primul tur al prezidențialelor din 1200 de votanți ai comunei au venit la vot doar 486. Cei mai mulți dintre ei au votat cu alți candidați.

„V-am rugat să veniți la vot și nu m-ați ascultat. Dacă nu veniți la vot sau cei care vin la vot nu mă sprijină, veți avea surpriza ca lucrările începute să se oprească”, i-a amenințat primarul pe locuitorii comunei.

LmpwZyZ3PTgwMCZoYXNoPTEwMDE4NzMxYmE5MDQ5MDc4YTQyOWZjNTZhNTA5NjBk.thumbsursa: FB

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.