Galați: Operațiunea ” bordura”, explicată pe facebook de primarul orașului

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a decis să le răspundă pe facebook celor care îl critică că ar schimba des borduri în oraș fără motive întemeiate.

Primarul Galațiului, Ionuț Pucheanu, a dat o replică în mod inedit reprezentanților opoziției dar și gălățenilor care îl acuză că ar schimba bordurile din oraș fără că acest lucru să fie necesar. Într-o postare pe facebook, primarul Pucheanu a scris următoarele ”

Despre borduri…

La postarea de ieri am remarcat comentarii care fac referire la faptul că schimbăm bordurile fără a fi necesar acest lucru. Vă prezint o serie de imagini cu borduri, de-a lungul străzii Brăilei, pe care încă nu le-am schimbat. Considerați că nu este necesar să le schimbăm?!
Dincolo de aspect, pur tehnic vorbind, o stradă nu poate fi reparată (atât partea carosabilă cât și trotuar) fără această terminație, care să facă delimitarea și care să asigure durabilitatea lucrărilor.
Nu am nimic împotriva comentariilor solide, a criticilor argumentate, a ideilor pe care le împărtășim, însă mi se pare deplorabil felul în care cetățenii sunt instigați, cu informații lipsite de date tehnice, prin intermediul unor conturi false. Știu că este o practică folosită de oameni care nu au la îndemână fapte, dar mai știu că încă putem face diferența între bine și rău”.

Reacția internauților 

La scurt timp după publicarea mesajului, au apărut și comentariile , în număr de câteva sute până acum, cele mai multe critice la adresa primarului Pucheanu. În afară faptului că sunt nemulțumiți de schimbarea bordurilor, gălățenii dând și exemple concrete de cazuri în care bordurile ar fi fost schimbate în opinia lor fără sens, unii au sesizat și alte aspecte, cum ar fi tăierea copacilor în anumite zone. Cei care sustin acțiunea primarului i-au scris mesaje cum ar fi ” Explicație pertinentă și la obiect. Avem un primar de toată ispravă. Succes în drumul spre normalitate, e greu dar aveți tot ce va trebuie: susținere, energie și inteligență! „, în timp ce contestatarii i-au reproșat următoarele :”  Nu că nu ar fi necesar, dar oare de ce trebuie schimbate așa frecvent? Singură problema în orașul asta erau bordurile. Dacă s-a modificat materialul din care sunt fabricate și se uzează..prea rapid. Firmele au contracte mai des..Și toată lumea e fericită. Hai să nu ne mai legăm de chestii minore..”

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.