sâmbătă, iulie 20, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăAgenda zileiȘezătoare la Palatele Brâncovenești - spectacole, concerte și gastronomie tradițională

Șezătoare la Palatele Brâncovenești – spectacole, concerte și gastronomie tradițională

-

Centrul Cultural „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” și Primăria Municipiului București  vă invită în perioada 20-29 octombrie 2017, în curtea interioară a Palatului Mogoșoaia, la Festivalul de Tradiții Populare „Șezătoare la Palat”.

Într-un decor special, vizitatorii sunt așteptați la concerte de muzică folclorică, spectacole de dansuri populare, susținute de ansambluri folclorice și tarafuri tradiționale cu instrumentiști virtuozi, care vor aduce bucuria cântecului și a tradițiilor populare românești din toate zonele istorice ale tării. „În fiecare sâmbătă și duminică, începând cu ora 17:30, sunteți invitații noptri la concerte susținute de Rona Hartner și Taraful București, Grigore Lege, Florin Vasilică și Grupul Teleormanul, Marioara Man Gheorghe & Ansamblul „Mlădiței Ilfovene”, Ansamblul „Rapsodia Carpaților” și de mulți alți artiști. Prezentatorul evenimentului va fi actorul Andrei Duban”, se arată în comunicatul emis de conducerea Centrului Cultural „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului”.
Alături de standurile de gastronomie tradițională inedită stau cele ale meșterilor care așteaptă vizitatorii cu produse autentice din cultura tradițională: vase de olărit, ii și alte articole de îmbrăcăminte țărănească, icoane pe sticlă și pe lemn, articole din lemn pentru gătit (linguri, vase, scaunele, măsuțe folosite în gospodării. Nu lipsesc produsele alimentare certificate de la producători autentici (dulcețuri, zacuscă, siropuri, țuică, palincă, must (cu expunerea utilajului tradițional și prepararea pe loc), yin, cozonaci și plăcinte.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...