VIDEO Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a lansat un nou hit, după ce s-a întors plouat de pe șantier

și-a scos în stradă toți angajații Nicolae Robu minte Nicolae Robu vrea să candideze din nou

Primarul Timişoarei din partea liberalilor, Nicolae Robu, a postat pe Facebook o nouă compoziţie muzicală proprie, pe versurile lui Eusebiu Camilar, interpretată la chitară.

“Întors ud leoarcă la birou, de pe şantierul aproape de finalizare <Popa Şapcă>, până să mă usuc, am luat chitara şi… iată ce a ieşit”, scrie Robu.

El postează apoi şi textul poeziei lui Eusebiu Camilar pentru care a compus muzica, intitulat “Privind în urmă”.

În februarie, primarul Timișoarei a postat pe Facebook o altă compoziţie muzicală, pe versurile poetului Nicolae Labiş, interpretată la chitară şi dedicată “haterilor” săi.

Primarul Timișoarei, „agasat” de activiști

Mai devreme în această  lună, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a intrat în conflict cu membrii USR Timiș care adunau semnături pentru campania ”Fără penali în funcții publice”.

Edilul s-a simțit ”agasat” și, după ce a motivat că este interzis să strângă semnături în zonele de promenadă, a dispus unui polițist cum să fie sancționați cei din USR, subliniind că ”sunt șeful Poliției Locale, printre altele” și ”da, eu dau ordin!”. Ulterior, scandalul a luat proporții, făcând-i pe ”trotsky-iști” pe Facebook pe cei cu care s-a întâlnit.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*