Primăria Timișoara dă startul la “Bega Bulevard”

Timișorenii, dar și turiștii care ajung la Timișoara în perioada 04 – 06 septembrie, sunt așteptați la opta ediție a festivalului “Bega Bulevard”, între Podul Mitropolit Șaguna (Tinereții) și Podul Traian, organizat de primărie.

bega bulevardÎncă de la prima ediție, în anul 2008, Festivalul Bega Bulevard a dorit să atragă atenția timișorenilor asupra importanței canalului Bega pentru oraș și asupra posibilităților de recreere, agrement, sport sau divertisment pe care acesta le oferă. Festivalul a fost gândit astfel încât să pună în evidență Bega din toate punctele de vedere: estetic, urbanistic, ecologic și va concentra, pe parcursul celor trei zile, activități informative, de divertisment și culturale.

Agenda festivalului va cuprinde o serie de concerte, spectacole, demonstrații de navomodele și numeroase activități pentru copii, ateliere de desen, pictură, face painting, expoziții și standuri de informare cu activități interactive, culturale și artistice.

Toate aceste manifestări se vor desfășura între Podul Mitropolit Șaguna (Tinereții) și Podul Traian, în parcul Alpinet, pe malul canalului Bega și chiar pe apă.

Timișorenii vor putea participa și la concursul tradițional de rățuște de plastic care vor pluti pe Bega. Anul acesta, banii strânși din vânzarea biletelor, vor fi folosiți pentru dotarea Secției de Neonatologie a Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii “Louis Țurcanu” Timișoara.

Bilete pentru Cursa rățuștelor pot fi cumpărate, începând cu data de 26 august, de la standul Rotaract de pe strada Mărășești, în intervalul orar 10.00 — 20.00, dar și în timpul Festivalului Bega Bulevard, la pavilionul Rotaract. Prețul unui bilet este de 5 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ