Pachete turistice pe Valea Prahovei, de 1 Decembrie și sărbătorile de iarnă. Care sunt prețurile

Pachete turistice pe Valea Prahovei. Hotelierii de pe Valea Prahovei au început pregătirile pentru Ziua Națională a României, dar și pentru sărbătorile de iarnă și au anunțat pachetele pe care le pun la dispoziția turiștilor.

Potrivit datelor furnizate de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului (APDT) Prahova, administratorii hotelurilor şi pensiunilor de pe Valea Prahovei oferă pachete turistice ale căror preţuri variază de la 470 de lei pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun şi cina barbeque la o vilă de trei stele şi 750 de lei pentru trei nopţi de cazare cu cină festivă în 1 decembrie la un hotel de patru stele. Tarifele sunt valabile pentru o cameră dublă, precizează reprezentanţii asociaţiei.

Conform News.ro, în Azuga şi Buşteni gradul de ocupare este de peste 70%, în timp ce pentru Sinaia peste 75% dintre locurile de cazare omologate au fost deja rezervate pentru minivacanţa de 1 Decembrie.

Pachete turistice pe Valea Prahovei

Mulţi dintre hotelieri au scos deja pe piaţă pachetele pentru Crăciun şi Revelion. Astfel, pentru perioada Crăciunului preţurile variază între 2.200 şi 2.500 de lei pentru patru nopţi de cazare la un hotel de patru stele, cu mic dejun şi cină festivă în Ajun, în timp ce patru nopţi la un hotel de trei stele costă aproximativ 1.500 de lei, pachetul incluzând cazare, mic dejun şi cină festivă cu DJ în seara de Crăciun.

„Vacanţa de Revelion îi va costa pe turişti între 4.500 şi 5.200 de lei pentru 4 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele (cu mic dejun, cină festivă cu muzica live, brunch etc). La un hotel de 3 stele cazarea va costa în jur de 3.800 de lei pentru 4 nopţi de cazare, cu mic dejun inclus, cina tematică şi tombolă” se arată într-un comunicat al APDT Prahova.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here