Metrorex prelungește vineri programul cu o oră și jumătate, pentru meciul România – Armenia

Metrorex îşi va prelungi vineri programul cu o oră şi jumătate, pentru meciul România – Armenia, din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018, a anunţat site-ul Federației Române de Fotbal.

„La solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, Metrorex a prelungit cu o oră şi jumătate programul trenurilor de metrou în ziua desfăşurării partidei România – Armenia. Pentru a veni în întâmpinarea fanilor care vor asista la meci, Federaţia Română de Fotbal a solicitat Metrorex prelungirea programului trenurilor de metrou. Astfel, acestea vor circula cu o oră şi jumătate peste programul normal.”, este anunţul făcut de către FRF, pe site-ul oficial.

Selecţionerul Christoph Daum va susţine, joi, 31 august, de la ora 18,10, conferinţa de presă premergătoare meciului cu Armenia (vineri, 1 septembrie, 21,45, Arena Naţională), urmată de antrenamentul oficial al „tricolorilor”, de la ora 18,45. După meciul România – Armenia, selecționata țării noastre va juca şi împotriva Muntenegrului (4 septembrie, la Podgorica).

Înaintea celor două meciuri din cadrul preliminariilor pentru Campionatul Mondial din Rusia 2018, România ocupă locul patru în grupa E de calificare, cu şase puncte după şase meciuri. Lider este Polonia, cu 16 puncte, urmată de Muntenegru şi Danemarca, cu câte 10.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here