Primăria Capitalei a aprins luminițele de Sărbători. Edilul general Gabriela Firea e în Irlanda

Luminiţele de Sărbători iluminatul de Sărbători

Luminiţele de Sărbători în Bucureşti s-au aprins vineri, de la ora 19,00, când a fost deschis oficial şi Târgul de Crăciun, amenajat în Piaţa Constituţiei.

„Municipiului Bucureşti organizează „Târgul de Crăciun Oficial al Capitalei, între 30 noiembrie – 26 decembrie 2018, în Piaţa Constituţiei, cel mai mare târg de Crăciun din România, care atrage anual peste 1 milion de vizitatori din ţară şi din străinătate. Târgul este deschis zilnic între orele 10:00 – 22:00”, transmite Primăria Capitalei.

În aceeaşi zi, de la ora 19.00, se vor aprinde şi luminiţele de Crăciun în Bucureşti.

„Vineri, 30 noiembrie, de la ora 19:00, din Piaţa Constituţiei se va aprinde, ca în fiecare an, iluminatul festiv, care va da startul Sărbătorilor de iarnă în Capitală, colorând cele mai importante artere ale oraşului. (…) Timp de aproape o lună, Târgul de Crăciun Bucureşti reprezintă o destinaţie de neratat pentru cei care vor să experimenteze un Crăciun tradiţional, fiind un târg dedicat întregii familii. Vizitatorii se pot bucura de concerte şi spectacole ale celor mai apreciaţi artişti naţionali, de un târg tradiţional format din 129 de căsuţe cu decoraţiuni şi produse de sezon, precum şi de o zonă gastronomică unde pot degusta preparate româneşti autentice”, mai transmite PMB.

Gabriela Firea n-a fost prezentă când s-au aprins luminițele de Sărbători

Primarul general Gabriela Firea n-a fost prezentă la momentulcând s-au aprins luminițele de Sărbători în București, ea fiind în vizită oficială la Dublin.Luminiţele de Sărbători

”Ziua Națională a României sărbătorită de românii din Irlanda, în prezența corpului diplomatic de la Dublin. Felicitîri Excelenței Sale Doamna Ambasador Manuela Breazu pentru organizarea de ținută. La mulți ani, Romania! La multi ani, români, oriunde v-ați afla”, a postat ea pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

*