Litoral: Două parcuri acvatice, deschise în această vară la Mamaia și Eforie Nord

litoralTuriştii care ajung pe litoral în această vară au la dispoziţie două parcuri acvatice, unul în Mamaia şi altul în Eforie Nord. Preţul unui bilet de intrare pentru un adult este între 35 şi 70 de lei, iar pentru copii, între 20 şi 35 de lei.

Parcul Aqua Magic din Mamaia va fi redeschis pe 19 iunie, odată cu intrarea elevilor în vacanţă. Aici se vor găsi locuri de joacă special amenajate pentru copii, cu piscine şi tobogane multiple, dar unde adâncimea apei nu depăşeşte 40 de centimetri. De asemenea, toboganul Turboslide a fost modernizat complet, tuburile sale care pleacă de la o înălţime de 11 metri sunt acum transparente, pentru a avea privelişte asupra împrejurimilor.

Turiștii care vin anul acesta pe litoral vor avea la dispoziție Aquateca, un spaţiu de relaxare unde oricine este binevenit să împrumute o carte, să participe la lecturi publice, să picteze sau să modeleze, cu ajutorul unor artişti, actori, pictori, graficieni.

În această vară, tariful standard pentru copiii cu o înălţime mai mică de 1,5 metri este de 20 de lei în lunile iunie şi septembrie,  30 de lei în iulie şi august, în timp ce adulţii vor plăti 40 de lei în iunie şi septembrie și 70 de lei în iulie şi august.

Turiștii ca vor ajunge pe Litoral în stațiunea Eforie vor avea la dispoziție Aqua Park. Situat între Plaja Belona din Eforie Nord, Hotelul Europa şi Lacul Belona, parcul acvatic s-a deschis la 13 iunie. Are o capacitate de 3.000 de locuri,  conţine mai multe tobogane şi piscine destinate celor mai mici dintre copii, dar şi tobogane foarte rapide, de mari dimensiuni, destinate adulţilor.

Parcul este deschis zilnic, între orele 9.00 şi 18.00. Un bilet pentru copiii sub 1,5 metri costă de 25 de lei  şi 35 de lei pentru adulţi, între 13 iunie şi 13 iulie şi între 17 august şi 17 septembrie. În vîrful de sezon de pe litoral, în perioada 14 iulie – 16 august, prețul unui bilet este de 35 de lei pentru copii și 45 de lei pentru adulți.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here