Julio Iglesias va anunţa la începutul lui septembrie data viitorului său concert la Bucureşti

Julio IglesiasJulio Iglesias, care a suferit o intervenție chirurgicală la spate în urma căreia și-a anulat mai multe concerte printre care și cel din Capitală, va anunța la începutul lunii septembrie data la care va reveni în concert la București.

Organizatorii precizează că Julio Iglesias a depășit cu bine problemele de sănătate care i-au dat peste cap activitatea artistică din ultima perioadă: „Având o stare de sănătate excelentă, artistul lucrează în prezent la finalizarea noului material discografic ce va fi lansat, la nivel mondial, pe 18 septembrie. În același timp, trasează itinerariul turneului mondial în al cărui program va include și acea serie amplă de concerte, amânate din cauza intervenției chirurgicale”.

Concertul pe care Julio Iglesias urma să-l susțină pe 2 iulie la Sala Palatului din București a fost reprogramat, deoarece artistul a suferit în luna iunie o operație la spate. În urma intervenției chirurgicale, medicii i-au prescris artistului repaus total pentru următoarele șase săptămâni, fapt ce l-a obligat pe Julio Iglesias să suspende concertele din cadrul turneului internațional.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here