Ilinca Goia, Magda Catone şi Bebe Cotimanis pregătesc o comedie savuroasă la ArCuB

ilinca goia

Pentru finele lunii august, actorii Ilinca Goia, Magda Catone şi Bebe Cotimanis le pregătesc bucureștenilor o comedie savuroasă, „Amanta”, care va putea fi văzută în premieră la sala ArCuB.

„Acum repet la un spectacol care se numește <Amanta>. Este o piesă interbelică, o comedie savuroasă, o repet pentru ArCuB împreună cu Armand Calotă, Magda Catone, Bebe Cotimanis și Marius Rizea. Vom avea premiera la sfârșitul acestei luni”, a declarat Ilinca Goia pentru Agerpres.

Pe 16 septembrie, actrița va fi prezentă la Brașov, la Centrul Cultural Reduta, unde va juca în piesa „Azi sau poate… niciodată” a regizorului rus Vladimir Krasnogorov. Tot în septembrie, Ilinca Goia va continua filmările, la Cernavodă, pentru pelicula „Ca niciodată: A fost odată”, în regia lui Bogdan Drăgulescu.

Și în noua stagiune, Ilinca Goia va putea fi reîntâlnită la Teatrul Naţional Bucureşti în spectacolele de succes „Micul infern” și „Tectonica sentimentelor”, în cel mai recent proiect al său, „Anonimul venețian”, dar și la Godot, unde „stagiunea nu se închide niciodată”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here