Festivalul Ceaiului și al Cafelei la kilometrul zero

Ceaiului și al CafeleiCea de-a șasea ediție a Festivalului Ceaiului și al Cafelei se va desfășura la București de luni, 13 octombrie până duminică, 19 octombrie. Festivalul va număra zece evenimente în cafenele și ceainării bucureștene și o expoziție de ceai, cafea și accesorii.

Tea&Coffee Festival 2014 este organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București, se va desfășura în Piața Universității (zona statui). Agenda Festivalului Ceaiului și al Cafelei cuprinde șapte seri de manifestări artistice și culinare pe parcursul cărora se vor desfășura zece evenimente în ceainării și cafenele bucureștene, la care se adaugă o expoziție de ceai, cafea, delicatese și accesorii.

O premieră a ediției din acest an a Festivalului Ceaiului și al Cafelei este ‘Seara Comediei’, desfășurată la Jos Pălăria, sâmbătă, 18 octombrie, și care va cuprinde momente de stand-up comedy cu Cristian Dumitru și o expoziție de fotografii cu recuzită amuzantă.

Ceainăriile și cafenele bucureștene care vor găzdui evenimente din cadrul Tea&Coffee Festival 2014 sunt: Agra Palace (Mântuleasa, nr. 6), La un ceai (Luigi Cazzavillan, nr. 25), Bohemia Tea House (Str. Poiana Narciselor nr.1), Teatrul Elisabeta (Bd. Regina Elisabeta, nr. 45), Divan (tr. Franceză, nr.46-48), Cafe Verona — Cărturești (Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Dolce Băcio (Bd. Regina Elisabeta, nr.61) Caffe D’arthe (Popa Nan, nr.7), Jos Pălăria (Bd. Regina Elisabeta, nr. 3), Cafepedia Romană (str. Pictor Verona nr. 2).

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here