Crosul Refresh5 Run, peste 5000 de participanți. Startul l-a dat Daniel Florea

Mai mult de 5000 de participanți, de toate vârstele, au participat sâmbătă la crosul „Refresh5 Run”, competiție care aduce în prim plan practicarea activităților fizice și sportive în aer liber.

Refresh5 Run” a adunat, în Piața Constituției peste 5000 de participanți, majoritatea locuitori ai Sectorului 5, care au îmbrăcat tricoul de concurs și au „dat startul” unui stil de viață sănătos alături de invitații speciali, reprezentanți ai World Class Romania, lider de piață în industria sportului, conceput pentru a aduce calitate vieții prin mișcare.

 

Participanții au fost împărțiți în trei categorii: prima, dedicată elevilor din Sectorul 5 cu vârste cuprinse între 6-10 ani; a doua celor cu vârste cuprinse între 10-14 ani și cea de-a treia, Family Run, ce încurajează practicarea sportului în familie, au parcurs o distanță de 3 km pe B-dul Unirii, întorcându-se apoi în la linia de plecare unde au fost așteptați cu diplome și medalii. De asemenea, a fost organizată o tombolă, fiind puse în joc alte 150 de premii surpriză, câte 50 pentru fiecare grupă de participanți.

Crosul Refresh5 Run, sport în aer liber

Crosul a fost organizat de către Centrul Cultural și de Tineret „Ștefan Iordache” împreună cu Primăria Sectorului 5, care au dat curs dorinței primarului Daniel Florea de a aduce în prim plan practicarea activităților fizice și sportive în aer liber.

Competiția face parte dintr-un proiect mai amplu, Cupa Refresh 5, ce integrează programe psiho – motorii coordonate de specialiști în domeniu, activități de informare și de expresie sportivă, în scopul stimulării și rafinării canalelor senzoriale și de percepție, pentru îmbunătățirea coordonării motrice și pentru satisfacerea nevoii de mișcare a copiilor și tinerilor din Sectorul 5.

LĂSAȚI UN MESAJ