În chiloţi la metrou. No Pants Subway Ride, pentru prima oară în Bucureşti. Metrorex ameninţă cu amenzi

No Pants Subway RideEvenimentul No Pants Subway Ride este plănuit să se desfăşoare pentru prima dată şi în Bucureşti, duminică, de la ora 15,00, când locuitorii Capitalei sunt invitaţi să se plimbe cu metroul fără să poarte pantaloni.

UPDATE Metrorex nu și-a dat acordul pentru evenimentul No Pants Subway Ride, iar cei care tulbură ordinea și liniștea publică sau sunt indecenți vor fi amendați, au declarat pentru Mediafax reprezentanții companiei. Aceştia au precizat că Metrorex are obligația de a transporta pasagerii în condiții decente, iar cei care ar călători fără pantaloni ar da dovadă de lipsă de respect față de ceilalți călători, precizând că angajații vor sesiza Poliția Metrou în cazul în care cineva încalcă ordinea și liniștea publică sau este indecent.

No Pants Subway Ride este un eveniment global, care se desfăşoară an de an şi care a început în 2002, în New York, la iniţiativa Improv Everywhere.

În acest an, la eveniment vor participa cel puţin 60 de oraşe din lume, fiind pentru prima dată când manifestarea este planificată să fie organizată şi în Bucureşti, potrivit informaţiilor prezentate pe pagina de Facebook dedicată „No Pants Subway Ride”. Evenimentul se va desfăşura duminică, de la ora 15,00, în toate oraşele participante.

În Bucureşti, cei interesaţi să participe sunt aşteptaţi duminică, la ora 15,00, la gura de metrou Piaţa Unirii – Hanul lui Manuc. Planul pentru ruta şi modul în care vor fi organizaţi participanţii vor fi anunţate la locul de întâlnire.

La punctul de întâlnire, participanţii vor fi organizaţi în grupe şi repartizaţi într-un anumit vagon. Liderul de grup va împărţi participanţii în grupe mai mici, atribuindu-i fiecăruia o staţie anume unde să se dezbrace de pantaloni, respectiv fustă.

Participanţii la No Pants Subway Ride trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoşă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea şi mult entuziasm. Participanţii la manifestare îşi vor scoate pantalonii în interiorul staţiei de metrou, înainte de a intra în vagoane. Toţi cei care participă la eveniment trebuie să poarte boxeri sau pantaloni scurţi, nefiind permisă versiunea de chiloţi tanga.

Cetățeanul TV

3 COMENTARII

  1. 🙁 🙁 🙁 – Terminaţi cu deviaţiile acestea mintale !! Chiar nu vă este ruşine să impuneţi poporului toate aceste obiceiuri deplasate ?? Puneţi mîna şi citiţi obiceiuril poporului român, care vă vor lumina mintea şi nu vor duce la involuţia speciei voastre 🙁 🙁 🙁

  2. Dlor din autoritatea publica nu lasati sa patrunda aceste ,tampenii in viata noastra ,in chiloti ,putorile sa stea pe plaja si fara chiloti in hotel s-au in boscheti acolo le este locul.Nu acordati prea multa libertate prostului si femeilor de acest calibru,ca nu prea departe ne vom trezi cu ele in fundul gol pe strada la cata minte au.Am copiat dela altii tot ce au mai rau.

  3. Vedeti ,ce inseamna sa dai libertate prostului iese la drumul mare in c… ul gol si strica ziua celor care au intamplator trecere pe langa ei.Copiem ca maimutele ce e mai prost din lumea proasta a occidentului.Am copiat fel de fel de emisiuni de TV.Nu crede-ti ca ar fi mai bine sa avem propriul nostru model care sa contribuie la identitatea noastra nationala?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here