Cerinţele lui Robbie Williams pentru concertul de la Bucureşti: de la lapte şi flori, la sushi şi quinoa

Robbie WilliamsRobbie Williams, care va concerta vineri la Bucureşti, le-a cerut organizatorilor să i se asigure un meniu sănătos, care să includă sushi, paste de quinoa şi legume, iar în culise să aibă lapte, gumă de mestecat, lămpi decorative şi flori naturale.

Artistul britanic Robbie Williams va concerta vineri în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, evenimentul fiind o producţie semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Production.

Lucrările de amenajare a scenei de 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime pe care va urca Robbie Williams au început pe 11 iulie. Întreaga producţie va fi pregătită de 300 de membri ai staff-ului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de bodyguarzi.

Potrivit organizatorilor, artistul britanic a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile. Pentru masa de prânz şi cină s-au cerut peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi. Artistul a mai cerut ca în culise să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate.

Cabina din culise va fi mobilată cu canapele şi fotolii confortabile, lămpi decorative şi plante şi flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40’’ (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here