Locuri de muncă vacante la Primăria Municipiului Bucureşti

Primăria Municipiului BucureştiVrei să lucrezi în administrație publică și nu găsești posture libere? Cetateanul.net îți vine în ajutor și îți arată instituțiile publice din administrația publică locală și cea centrală unde se fac angajări.

Astăzi vă prezentăm locurile de muncă disponibile la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti.

În această perioadă, conform site-ului posturi.gov.ro, sunt disponibile patru locuri de muncă la Primăria Municipiului Bucureşti, de la debutant până la expert.

Astfel, Primăria Municipiului Bucureşti caută inspector superior în cadrul Serviciului Planificare și Pregătire Proiecte. Pentru acest post, persoanele interesate mai au la dispoziție 8 zile pentru a se înscrie la concurs. Proba scrisă va fi susținută pe 2 septembrie, urmând ca data și ora interviului să fie comunicată ulterior. Mai multe detalii pot fi găsite aici.

 

Tot pe 2 septembrie se organizează proba scrisă pentru ocuparea postului de expert principal în cadrul Serviciului Managementul Calității din Primăria Municipiului Bucureşti. Termenul de înscriere expiră în 8 zile. Detalii aici.

Persoanele interesate își pot depune candidaturile pentru posturile vacante de expert superior în cadrul Direcției Investiții – Serviciul Consolidări sau expert debutant în cadrul Direcției Buget – Serviciul Elaborare și Execuție Buget. Termenele de înscriere expiră în 15 zile. Proba scrisă se organizează în data de 9 septembrie pentru expert superior, respective pe 10 septembrie pentru expert debutant.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here